Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Invenium Zbrojní průkaz

Kung -Fu a jiné zbraně

KONTAKTY

FUNCHEM s.r.o.
Vratislavická 59/14
460 06 Liberec 6
tel: +420 605 239 474, +420 723 887 152
funchem(a)funchem.cz
Petr Podzimek - jednatel

NOVINKY

arr3Sleva pro zaměstnance a studenty TULVážení zákazníci! Od 1.2.2018 poskytujeme 15% slevu pro studenty a zaměstnance Technické univerzity... arr3EuroplatbyPro všechny, kteří chtějí platit eury, jsme zřídili euroúčet. Jeho užití je bez poplatků, převod... arr3Osobní odběry a jejich platbyVážení zákazníci, od 1.3. je nadále možné platit osobní odběry v hotovosti, k faktuře Vám bude... arr3Sleva pro členy sdružení LEXVážení zákazníci! Od letošního roku poskytujeme členům LEX - Sdružení na ochranu práv majitelů... arr3Slovenským zákazníkůmVážení slovenští zákazníci, od 30.8 2014 rušíme v eshopu možnost přímé objednávky do Slovenské... arr3Komplexní hodnocení vad pokovení polymerních dílů z ABS, ABS/PC a PANabídka na komplexní hodnocení vad pokovení polymerních dílů z ABS, ABS/PC a PA, s přehledem...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 59 Kč (2 EUR)
skladem
naše cena 79 Kč (3 EUR)
skladem
naše cena 350 Kč (14 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 219 Kč (9 EUR)
skladem
naše cena 139 Kč (5 EUR)
skladem
naše cena 135 Kč (5 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti Funchem s.r.o., se sídlem Vratislavická 59/14, identifikační číslo: 06804535, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 41006 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 15 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ