Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Invenium Zbrojní průkaz

Kung -Fu a jiné zbraně

KONTAKTY

FUNCHEM s.r.o.
Vratislavická 59/14
460 06 Liberec 6
tel: +420 605 239 474, +420 723 887 152
funchem(a)funchem.cz
Petr Podzimek - jednatel

NOVINKY

arr3Sleva pro zaměstnance a studenty TULVážení zákazníci! Od 1.2.2018 poskytujeme 15% slevu pro studenty a zaměstnance Technické univerzity... arr3EuroplatbyPro všechny, kteří chtějí platit eury, jsme zřídili euroúčet. Jeho užití je bez poplatků, převod... arr3Osobní odběry a jejich platbyVážení zákazníci, od 1.3. je nadále možné platit osobní odběry v hotovosti, k faktuře Vám bude... arr3Sleva pro členy sdružení LEXVážení zákazníci! Od letošního roku poskytujeme členům LEX - Sdružení na ochranu práv majitelů... arr3Slovenským zákazníkůmVážení slovenští zákazníci, od 30.8 2014 rušíme v eshopu možnost přímé objednávky do Slovenské... arr3Komplexní hodnocení vad pokovení polymerních dílů z ABS, ABS/PC a PANabídka na komplexní hodnocení vad pokovení polymerních dílů z ABS, ABS/PC a PA, s přehledem...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 363 Kč (14 EUR)
skladem
naše cena 424 Kč (16 EUR)
skladem
naše cena 165 Kč (6 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 219 Kč (8 EUR)
skladem
naše cena 49 Kč (2 EUR)
skladem
naše cena 75 Kč (3 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti Funchem s.r.o., se sídlem Vratislavická 59/14, identifikační číslo: 06804535, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 41006 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ