Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Invenium Zbrojní průkaz

Kung -Fu a jiné zbraně

KONTAKTY

FUNCHEM s.r.o.
Vratislavická 59/14
460 06 Liberec 6
tel: +420 605 239 474, +420 723 887 152
funchem(a)funchem.cz
Petr Podzimek - jednatel

NOVINKY

arr3Sleva pro zaměstnance a studenty TULVážení zákazníci! Od 1.2.2018 poskytujeme 15% slevu pro studenty a zaměstnance Technické univerzity... arr3EuroplatbyPro všechny, kteří chtějí platit eury, jsme zřídili euroúčet. Jeho užití je bez poplatků, převod... arr3Osobní odběry a jejich platbyVážení zákazníci, od 1.3. je nadále možné platit osobní odběry v hotovosti, k faktuře Vám bude... arr3Sleva pro členy sdružení LEXVážení zákazníci! Od letošního roku poskytujeme členům LEX - Sdružení na ochranu práv majitelů... arr3Slovenským zákazníkůmVážení slovenští zákazníci, od 30.8 2014 rušíme v eshopu možnost přímé objednávky do Slovenské... arr3Komplexní hodnocení vad pokovení polymerních dílů z ABS, ABS/PC a PANabídka na komplexní hodnocení vad pokovení polymerních dílů z ABS, ABS/PC a PA, s přehledem...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 65 Kč (3 EUR)
skladem
naše cena 75 Kč (3 EUR)
skladem
naše cena 350 Kč (14 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 139 Kč (5 EUR)
skladem
naše cena 290 Kč (11 EUR)
skladem
naše cena 362 Kč (14 EUR)
skladem

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Ochrana osobních údajů e-shopu www.funchem.cz
  1. Společnost Funchem s.r.o., se sídlem Vratislavická 59/14, IČ 06804535 , zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 41006. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 15 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno fy Funchem s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Platforma Eshop-rychle, provozovaná společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Andrea Mokrá, účetní, sídlem Radimovice 51, 463 44 Sychrov
    • Přepravce Expres Van s.r.o., sídlem Masarykovo nábřeží 2018/10, 120 00 Praha 2
    • Přepravce Top Trans EU, a.s., org.sl., sídlem Domky 578/27, 460 01 Liberec
    • Internetový srovnávač Heureka.cz, provozovaný spol. Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 - Karlín
    • Inzertní služba Google Adwords, provozovaná společností Google Ireland Ltd., sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.
    • Spol. Algotech, provozovatel zabezpečených datových úložišť OwnCloud, sídlem Sokolovská 668/136d, 186 00 Praha 8 - Invalidovna

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese funchem@funchem.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.funchem.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ