Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Invenium Zbrojní průkaz

Kung -Fu a jiné zbraně

KONTAKTY

FUNCHEM s.r.o.
Vratislavická 59/14
460 06 Liberec 6
tel: +420 605 239 474, +420 723 887 152
funchem(a)funchem.cz
Petr Podzimek - jednatel

NOVINKY

arr3Sleva pro zaměstnance a studenty TULVážení zákazníci! Od 1.2.2018 poskytujeme 15% slevu pro studenty a zaměstnance Technické univerzity... arr3EuroplatbyPro všechny, kteří chtějí platit Eury, jsme zřídili euroúčet. Jeho užití je bez poplatků, převod... arr3Osobní odběry a jejich platbyVážení zákazníci, od 1.3. je nadále možné platit osobní odběry v hotovosti, k faktuře Vám bude... arr3Sleva pro členy sdružení LEXVážení zákazníci! Od letošního roku poskytujeme členům LEX - Sdružení na ochranu práv majitelů... arr3Slovenským zákazníkůmVážení slovenští zákazníci, od 30.8 2014 rušíme v eshopu možnost přímé objednávky do Slovenské... arr3Komplexní hodnocení vad pokovení polymerních dílů z ABS, ABS/PC a PANabídka na komplexní hodnocení vad pokovení polymerních dílů z ABS, ABS/PC a PA, s přehledem...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 65 Kč (3 EUR)
do košíku:
naše cena 350 Kč (14 EUR)
do košíku:

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 185 Kč (7 EUR)
do košíku:
naše cena 189 Kč (7 EUR)
do košíku:
naše cena 75 Kč (3 EUR)
do košíku:

Ochrana osobních údajů e-shopu www.funchem.cz
  1. Společnost Funchem s.r.o., se sídlem Vratislavická 59/14, IČ 06804535 , zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 41006. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 15 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno fy Funchem s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Platforma Eshop-rychle, provozovaná společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Andrea Mokrá, účetní, sídlem Radimovice 51, 463 44 Sychrov
    • Přepravce Expres Van s.r.o., sídlem Masarykovo nábřeží 2018/10, 120 00 Praha 2
    • Přepravce Top Trans EU, a.s., org.sl., sídlem Domky 578/27, 460 01 Liberec
    • Internetový srovnávač Heureka.cz, provozovaný spol. Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 - Karlín
    • Inzertní služba Google Adwords, provozovaná společností Google Ireland Ltd., sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.
    • Spol. Algotech, provozovatel zabezpečených datových úložišť OwnCloud, sídlem Sokolovská 668/136d, 186 00 Praha 8 - Invalidovna

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese funchem@funchem.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.funchem.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.